Informatie

Techniek enzo…   Technische Rider voor QuiteSimple 2024

Op deze pagina vindt je wat extra info als je een feest gaat organiseren en ons wilt boeken of bv wilt weten wat er technisch nodig is…Zelf organiseren we elk jaar ons eigen eindfeest; daar komt heel veel bij kijken om dat neer te zetten! Natuurlijk een geschikte zaal, bar, vergunningen etc, maar ook een goed geluidsbedrijf, een vlotte  garderobe, de beveiliging, de EHBO, de rookruimten en de begeleiding bij het parkeren.

Voor het geluid en licht hebben we goede ervaringen met verschillende bedrijven. Die krijgen een ‘rider’ Technische Rider voor QuiteSimple 2017-07-03 waarin staat wat de band nodig heeft aan techniek.

Als organisatie heeft u 1 contactpersoon:

Die regelt alles met u en zorgt dat tijdens het optreden alles op rolletjes blijft lopen, ook als er opeens iets heel anders loopt dan gedacht! Zo konden we door noodweer laatst geen gebruik meer maken van het hoofdpodium tijdens een festival; we hebben toen in elk tent op het festival terrein een akoestisch optreden gegeven, geweldig!

Backstage is de plek van alles moet worden geregeld, even het programma aanpassen aan het publiek, broodjes, fris, drank, en alles wat een feestband nodig heeft om t samen met de organisatie die avond tot een geslaagd feest te maken.

backstage, geen vraag te gek…

                        – hoe ziet het programma er uit ?

                        – hoe past de band daarin ?

                        – welke nummers passen bij de avond ?

                        – kunnen we even komen kijken ?

                        – willen jullie dit of dat nummer spelen ?

                        – hoe doen we licht en geluid ?

                        – wat kosten het e.e.a. ?

                        – kan het ook zonder Leon ;-?

Supermobiel zijn we natuurlijk, daarom kun je mailen appen pingen en bellen,

voor Leon: 06 5507 7005

Voor Joop: 06 5328 9948

of natuurlijk mailen via;   info@quitesimple.nl