HomeMade Jubileum feest in Lisse

jaja het eerste QuiteSimple huisfeestje is gelukkig alweer halverwege 2020 toch gelukt ! De jubularissen waren dik verrast door onze flashmob in de woonkamer. Het was weer een enerverende middag 😉 Op naar het volgende feestje, dit jaar kan nog zoveel beter !!

Covid-19 break sabatical

Not our cup of tea.. maar ook wij houden even sabatical tot de Co19 verdwenen is.. Maar niet getreurd we zijn er, we staan klaar voor de eerste feesten die weer mogen !! Kleine gezellig bruiloft, groot personeelsfeest, buurtfeest of wat dan ook !

QuiteSimple ja toch !

Wat doe je wanneer je je feestje muzikaal wil opleuken, wanneer je voor je festival nog een leuke act zoekt?

Precies, je schakelt de band Quite Simple in, dé feestband van de Bollenstreek en de Randstad, een achtkoppige band met een stevige blazerssectie, een dijk van een zangeres, een solide ritmesectie van gitaar, bas, toetsen en drums en last but not least: een zingende showmaster.

Quite Simple is een band, die je verder alles doet vergeten in een vrolijke, afwisselende show, een feest om naar te luisteren en om naar te kijken. Rock, Nederlandstalig, soulslijpers, disco, ska, het is gewoon teveel om op te noemen.  En ja, zelfs Bonnie komt af en toe voorbij.. (en doktor berleonard)

Quite Simple staat garant voor een leuke avond, de band regelt ook licht en geluid en is je budget en feestruimte beperkt dan kan er ook in kleinere bezetting aangetreden worden.

Koningsinnedag 2018 Nieuw Vennep

QuiteSimple heeft op Koningsdag 2018 een paar legendarische optredens gegeven in Nieuw Vennep. Met een enorme voldoening en zakken vol muntjes voor drank, broodjes en kroke-me-ketjes op zak weer op weg naar het volgende feestje 😉 Met de Jeep, dat kost dan 2 muntjes, dat wel..

De Hollandsche Avond in Noordwijk

In het altijd pitoreske Noordwijkse dorp houden ze wel van de echte meezingers, en ja met QuiteSimple is dat heeeeel goed mogelijk ! Zelfs Bonnie en Doktor Bernard kwamen nog even langs om de echte zingers aan het werk te krijgen. Het was weer een enerverende avond ! Check ook even dat leuke filmpje op onze Kijk en Luister pagina.

Onrust op keukenhof

Jaja het bleef nog lang onrustig op de keukenhof, het bos en koetshuis. Het was een gezellige bruiloft van Roel en Tessa zoals alleen QuiteSimple dat kan veroorzaken 😉 Dankzij blazert Ferry en zijn hypermoderne nokia 6110 hebben we gelukkig nog een rotsvaste steady kleurenfoto kunnen vinden waar we bijna (iemand moet het doen Ferry) allemaal opstaan..

Loop Voor Hoop Hillegom

Loop Voor Hoop in Hillegom, daar waar verschillende teams voor het goede doel 24u lang rondjes lopen op het sportpark. Om ze te ondersteunen en te vermaken tijdens het lopen heeft QuiteSimple een speciale setlist opgesteld om de voetjes te laten bewegen !