QuiteSimple ja toch !

Wat doe je wanneer je je feestje muzikaal wil opleuken, wanneer je voor je festival nog een leuke act zoekt?

Precies, je schakelt de band Quite Simple in, dé feestband van de Bollenstreek en de Randstad, een achtkoppige band met een stevige blazerssectie, een dijk van een zangeres, een solide ritmesectie van gitaar, bas, toetsen en drums en last but not least: een zingende showmaster.

Quite Simple is een band, die je verder alles doet vergeten in een vrolijke, afwisselende show, een feest om naar te luisteren en om naar te kijken. Rock, Nederlandstalig, soulslijpers, disco, ska, het is gewoon teveel om op te noemen.  En ja, zelfs Bonnie komt af en toe voorbij.. (en doktor berleonard)

Quite Simple staat garant voor een leuke avond, de band regelt ook licht en geluid en is je budget en feestruimte beperkt dan kan er ook in kleinere bezetting aangetreden worden.